Verhuizing senioren

Verhuisservice voor senioren

Een verhuizing kan juist voor senioren een ingrijpende gebeurtenis zijn. Men is niet meer zo flexibel en vaak gehecht aan de vertrouwde woonomgeving. Derksen Verhuizers verhuist regelmatig senioren en weet hier alles van.

Bij een senioren verhuizing is persoonlijke begeleiding, duidelijk advies, aandacht en voldoende tijd nemen erg belangrijk om de juiste beslissingen te nemen en om de verhuizing zo zorgeloos als mogelijk te laten verlopen.

Het verhuizen van senioren kan zorgeloos. U wilt dat er uiterst voorzichtig met uw dierbare en kostbare spullen wordt omgegaan en u wilt dat het door een professioneel erkende verhuizer gebeurt. Waarschijnlijk kijkt u er erg tegenop, wat begrijpelijk is, want u verhuist niet elke dag. Wij doen dat wel! Inmiddels al 124 jaar – in 2023 25 jaar.

Derksen verhuizingen beschikken over professioneel opgeleide verhuizers en over alle materialen die daarbij horen. Wij zijn zijn tevens in het bezit van ISO 9001, FIDI, FAIM en VCA keurmerken. Dat zijn strenge kwaliteits- en veiligheids keurmerken die kenbaar maken dat wij uw verhuisvraagstuk naar tevredenheid zullen gaan oplossen.

Wij beschikken over alle materialen (o.a. verhuisdozen) die nodig zijn om professioneel te verhuizen, of dit nu een grote of kleine verhuizing is. Wij verpakken kwetsbare stukken met zorg en op maat. Van huis naar huis of direct naar onze opslag.

Wij scoren op ons klanttevredenheidsonderzoek gemiddeld een 8 of hoger.

Verhuizing senioren

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!