Expat verhuizing

Expat verhuizing

Met het verhuizen of emigreren als expat naar een ander land, zeker als het ook een ander werelddeel is, begint een heel nieuw leven. Vooraf aan deze stap moet je heel wat zaken regelen, zoals je expat verhuizing.

Als u van plan bent om als expat binnen 1 jaar weer terug te keren naar uw eigen land, is het verstandig om het grootste deel van uw bezittingen achter te laten. Een goede mogelijkheid hiervoor is om een geconditioneerde opslagruimte te huren.

Voor uw expat verhuizing is het inhuren van een internationaal verhuisbedrijf vaak noodzakelijk. Zij kennen immers het klappen van de zweep, kunnen u goed adviseren aangaande verzekeringen, nemen de douane formaliteiten uit handen en beschikken over de juiste verpakkingen. Derksen internationale verhuizingen heeft daarbij een groot internationaal netwerk om u, als expat, lokaal verder te helpen met uw verhuizing en verdere verblijf aldaar (relocation services).

Waarom Derksen Verhuizingen?

Derksen verhuizingen uit Arnhem is al jaren internationaal actief met expat verhuizingen naar alle werelddelen. Het lidmaatschap van diverse internationale organisaties en netwerken waaraan strenge eisen worden gesteld, geeft ook aan dat de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd is.

Bent u ook van plan als expat (tijdelijk) te gaan wonen en werken in het buitenland?

Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

expat verhuizing

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!