Verhuizing Noorwegen

U gaat verhuizen naar Noorwegen

U bent van plan te emigreren naar Noorwegen of u heeft een tweede woning aangeschaft in Noorwegen en dient meubels of andere goederen te verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat de verhuizing naar Noorwegen goed geregeld is.

Een verhuizing naar Noorwegen is nu eenmaal niet hetzelfde als een verhuizing binnen Nederland. De inboedel moet een langere afstand overbruggen en landsgrenzen overschrijden. Dat stelt aanvullende eisen aan het verhuisbedrijf. Derksen Verhuizingen is specialist in internationale verhuizingen en weet precies wat er allemaal bij komt kijken om een soepel verhuizing naar Noorwegen in goede banen te leiden.

Uw verhuizing naar Noorwegen verloopt meestal per verhuiswagen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, kunt u kiezen of u zelf uw kleine artikelen verpakt in dozen of dat wij dat doen. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Tijdens het laden en lossen van de verhuiswagen kunt u ons verhuisteam zelf assisteren. Voordat de daadwerkelijke verhuizing plaatsvindt dient ook al het papierwerk in orde te zijn gemaakt. Dit stemmen we vooraf met elkaar af zodat alles vlekkeloos verloopt.

Kwaliteit maakt het verschil

Kwaliteit zit in de details. In het omgaan met uw kostbaarheden. In de zorgvuldige manier van verpakken. En in de kennis van antiek, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze medewerkers weten wat zij doen.

Derksen verhuizingen staat garant voor kwaliteit. Wij maken al jaren deel uit van de Erkende verhuizers en zijn tevens gekwalificeerd als lid van de FIDI, de grootste wereldwijde alliantie van verhuisbedrijven. Daarnaast zijn wij in het bezit van het ISO9001 certificaat en het FAIM certificaat voor de internationale verhuisindustrie.

Bent u ook benieuwd wat een verhuizing naar Noorwegen u gaat kosten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op voor uw verhuizing van of naar Noorwegen? Gebruik hiervoor ons offerte aanvraagformulier op deze site zodat we weten wat er ongeveer verhuist moet gaan worden. Na ontvangst van de gevraagde gegevens zullen we de offerte zo snel mogelijk opsturen.

Verhuizing Noorwegen

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!