Verhuizen Frankrijk

U gaat verhuizen naar Frankrijk?

U bent van plan te emigreren naar Frankrijk of u heeft een tweede woning gekocht in Frankrijk? Dan wilt u natuurlijk dat de verhuizing goed geregeld is.

Een verhuizing naar Frankrijk is nu eenmaal niet hetzelfde als een verhuizing binnen Nederland. De inboedel moet een langere afstand overbruggen en landsgrenzen overschrijden. Dat stelt aanvullende eisen aan het verhuisbedrijf. Derksen Verhuizingen is specialist in internationale verhuizingen en heeft ook de route naar diverse bestemmingen in Frankrijk al vele malen naar volle tevredenheid gedaan.

Uw verhuizing naar Frankrijk wordt per verhuiswagen uitgevoerd. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, kunt u kiezen of u zelf uw kleine artikelen verpakt in dozen of dat wij dat doen. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Tijdens het laden en lossen van de verhuiswagen kunt u ons verhuisteam zelf assisteren. Voordat de daadwerkelijke verhuizing plaatsvindt dient ook al het papierwerk in orde te zijn gemaakt. Dit stemmen we vooraf met elkaar af zodat alles vlekkeloos verloopt.

Kwaliteit maakt het verschil

Kwaliteit zit in de details. In het omgaan met uw kostbaarheden. In de zorgvuldige manier van verpakken. En in de kennis van antiek, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze medewerkers weten wat zij doen.

Derksen verhuizingen staat garant voor kwaliteit. Wij maken al jaren deel uit van de Erkende verhuizers en zijn tevens gekwalificeerd als lid van de FIDI, de grootste wereldwijde alliantie van verhuisbedrijven. Daarnaast zijn wij in het bezit van het ISO9001 certificaat en het FAIM certificaat voor de internationale verhuisindustrie.

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor uw verhuizing van of naar Frankrijk? Vul dan ons offerte aanvraagformulier in op deze site. Wij zullen na ontvangst van de gevraagde gegevens de offerte zo snel mogelijk opsturen.

Verhuizen Frankrijk

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!