Mini opslagruimtes

Mini opslag

Mini opslag kan de perfecte uitkomst zijn bij opslag problemen. Heeft u eigendommen waar u door ruimtegebrek geen plaats voorheeft, of spullen die u niet vaak nodig heeft, dan is mini opslag wellicht interessant voor u.

Bij Derksen in Arnhem kunt u er zeker van zijn dat uw bezittingen veilig opgeslagen zijn. De opslagunits zijn voorzien van een beveiliging en iedere huurder krijgt een eigen sleutel. Ook is er 24 uur per dag cameratoezicht in onze vestigingen; uw bezittingen zijn dus gegarandeerd veilig opgeslagen.

Het huren van een mini opslag unit kan heel eenvoudig. Wij bieden flexibele huurcontracten vanaf minimaal één maand. U heeft de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang u de wilt huren. Onze tarieven zijn bovendien zeer gunstig en hoe langer u een unit huurt, des te voordeliger het tarief kan zijn. Naast de mini opslag hebben wij ook andere opslagruimtes van verschillende afmetingen.

Meer dan 100 jaar een betrouwbaar verhuisbedrijf

In de loop der vele jaren, inmiddels al 124 jaar – in 2023 25 jaar, heeft Derksen een transitie doorgemaakt van kleine verhuizer naar multifunctionele dienstverlener. Verhuizen van bedrijven en particulieren, opslag, selfstorage, archiefopslag en -beheer.
Interesse? Bel ons eens of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Zo geregeld!

Mini opslag - Verhuisbedrijf Derksen

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!