Tijdelijke opslag particulieren

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag bij Derksen is een gemakkelijke manier om een gebrek aan opslagruimte te verhelpen. Veel mensen komen opslagruimte te kort voor bijvoorbeeld winterspullen, archiefkasten of gereedschappen. Het huren van tijdelijke opslag is dan een uitkomst.

Bij Derksen in Arnhem kunt u tijdelijke opslag huren met een flexibele termijn en voor een voordelige prijs. Bovendien zijn de opslagruimtes geconditioneerd en veilig. Zo is er 24 uur per dag cameratoezicht en heeft u uw eigen sleutel. Daarnaast kunt u zeven dagen per week bij uw opslagruimte.

Opslag met flexibele regels

De huurtermijn voor tijdelijke opslag is bij Derksen te Arnhem flexibel. De huurperiode is wel minimaal één maand, maar verder zijn er geen regels verbonden aan de termijn. U kunt dus zelf bepalen hoe lang u een wilt huren. Natuurlijk kunt u dezelfde flexibiliteit verwachten als het gaat om de prijs. Bij lange huur termijnen zijn kortingen op de prijs bespreekbaar. Ook voor bedrijven en startende ondernemingen is het daarom aantrekkelijk een opslagbox te huren voor het archief of voor bijvoorbeeld extra tafels en computers.

Bel ons voor meer informatie of vraag een prijsofferte aan via ons contactformulier. Wij kunnen u ook adviseren aangaande de beste huuroptie.

Tijdelijke opslag Particulieren?

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!