Verhuisservice

Derksen verhuisservice

Bij ons, Derksen verhuizingen uit Arnhem, kunt u rekenen op een prima verhuisservice. Wij passen onze verhuisservice geheel aan op uw wensen. Wilt u dat wij meehelpen met inpakken? Of heeft u alleen een verhuiswagen nodig voor het vervoer van uw goederen? Bel ons en bespreek met ons de mogelijkheden. Door onze flexibele werkwijze is er veel mogelijk.

Hierbij kunnen wij met onze verhuisservice nog verder gaan zoals het opleverklaar maken van uw woning bijvoorbeeld voor een woningbouwvereniging. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking of het dichtmaken van gaten in de muren. Wij hebben hiervoor handige handymannen in huis.

Tevens kunt u voor koop of huur van stevige verhuisdozen bij ons terecht, en dat geldt ook voor inpakmateriaal zoals papier of noppenfolie.

Wilt u meer weten of advies krijgen over onze verhuisservice? Reageer via ons contactformulier of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn u graag van dienst!

Meer dan 100 jaar ervaring

In de loop der vele jaren, inmiddels al 124 jaar – in 2032 25 jaar, heeft Derksen een transitie doorgemaakt van kleine verhuizer naar multifunctionele dienstverlener. Verhuizen van bedrijven en particulieren, opslag, selfstorage, archiefopslag en -beheer, zomaar een paar kenmerken van de hedendaagse diensten die Derksen Verhuizingen BV u kan bieden.

Ook voor u willen wij graag klaar staan. Meer weten, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wie is Derksen Verhuizingen?

Binnenkort verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!